161 berichten op 17 Pagina`s
   1   »

161 » Riet Wijen uit Oegstgeest
We hebben genoten van dit bezoek. Supervriendelijke ontvangst. Coronaveilig. Uitgebreide menukaart.

De eigenaar gaf ons geweldig advies over de hoeveelheid van onze bestelling en de pittigheid. Dit bleek een zeer goed advies te zijn. Eten was van prima kwaliteit.

Het was zoveel dat de eigenaar ons zelf aanbood dat ik het restant mee naar huis kon nemen. Hier heb ik vandaag nog heerlijk van gesmuld.

We hadden beiden het gevoel of wij waren uitgenodigd bij vrienden. Veel aandacht voor zijn gasten en gaf een huiselijk gevoel.

Zeer zeker voor herhaling vatbaar. We kijken nu al uit naar een volgend bezoek.
commentaar: Geachte gast!

Het is telkens weer een verrassing wanneer ons gastenboek wordt aangevuld met een recensie. Dank daarvoor.

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers een goede indruk krijgen van de Thaise keuken en daarmee een stukje cultuur meekrijgen van het thuisland.

Uiteraard staat de kwaliteit van onze gerechten voorop, maar wanneer uw bezoek wordt bezien als het dineren bij vrienden, dan zijn we daar zeer blij mee en voelen we ons bevoorrecht.

Tot de volgende keer zullen we dan maar zeggen!

160 » Yvette uit Linne
Wat een heerlijke gezellige informele sfeer. Lekker rustig tempo eten en heerlijk eten. Super vriendelijke bediening en de kok komt zelf je eten brengen. Een top en gastvrij restaurant, wij komen zeker terug!

Bedankt voor een top avond,
Groetjes de jarige job!
commentaar: Beste Yvette,

Dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Wij streven er naar om dezelfde informele sfeer te creëren als die in Thailand te vinden is. Het genieten van onze gerechten, in een rustig tempo, vooral wetend wat je gegeten hebt als je weer naar huis gaat, is waar het ons ook om te doen is.

Klantvriendelijkheid staat, naast de kwaliteit van onze gerechten, hoog in het vaandel. Wanneer dat gelukt is kunnen wij óók terugzien op een geslaagde avond.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

159 » Claudia uit Weert
Wij hebben vanavond heerlijk gegeten. Het was voor ons de eerste keer hier, maar wij komen beslist terug. Ook het personeel is erg vriendelijk en de sfeer is gemoedelijk. Een echte aanrader.
commentaar: Beste Claudia,

Allereerst dank voor het schrijven van een bericht in ons gastenboek.

Het gezegde "voor alles is er een eerste keer" hebben voor jullie een positieve indruk achter gelaten en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Dat hier dan weer een vervolg op komt, spreekt ons zeer aan.

Uiteraard staat bij een bezoek aan ons restaurant het eten centraal, maar als de gemoedelijke sfeer en vriendelijkheid van ons personeel mede er aan toe bijdraagt aan een gezellig avondje uit, dan zijn we daar óók zeer content mee.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

158 » Willem Verkoijen uit Nederweert
Met vier personen op 30 maart lekker genoten van het eten. Helaas werd ons om 21.10 verteld dat het nagerecht niet gemaakt kon worden in verband met gebruik van het gasstel voor een catering, zeg dit dan van te voren. Keuken is toch open tot 21.30? Tweede gasstel een optie? Gr. W. Verkoijen.
commentaar: Geachte gast,

Allereerst hartelijk dank voor uw bericht in het gastenboek.

Uiteraard vinden wij het fijn dat er genoten is van onze gerechten. Dat u en uw tafelgenoten ongelukkigerwijs niet het gewenste nagerecht hebben kunnen bestellen (vanwege een catering waardoor het volledige gasstel, langer gebruikt moest worden dan gepland) spijt ons dan ook ten zeerste.

Daarnaast begrijpen wij uw optioneel advies, maar helaas zijn er géén mogelijkheden om uit te breiden in onze keuken.

Als het door u beschrevene geen onoverkomelijkheid is om nog eens bij ons te komen eten, zien we u graag terug.

157 » Maria C. uit Meijel
Vandaag hebben op locatie een fantastisch lekker warm buffet gehad. Met 45 personen hebben we gesmuld. Alles perfect op tijd en heerlijk warm. Complimenten voor de kok en de catering.

Echt een aanrader.
commentaar: Beste mensen,

Bij deze willen wij u danken voor de recensie in ons gastenboek.

Net zoals het voor jullie een verrassing is om te ervaren hoe een warm buffet van ons - en zeker voor degene die met ons eten nog niet in aanraking zijn geweest - wordt "ontvangen" en genuttigd is, is het voor ons - lezende uw recensie - goed te vernemen dat het een succes is geweest.

Smaak is altijd een subjectief gegeven, maar we hopen dat er dan tóch weer mensen zijn die, vanwege de kwaliteit van onze gerechten, de weg naar het restaurant weten te vinden.

De complimenten zijn aan de koks doorgegeven.

Graag tot ziens zullen we dan maar zeggen!

156 » Familie Gielen uit Hunsel
Gisteren waren wij, gezin met 2 kinderen van 8 en 10, te gast bij Chang Phurk. We komen er gemiddeld één keer per jaar en ook deze keer hebben we lekker gegeten.

We hadden niet gereserveerd, maar waren gelukkig vroeg aanwezig. Het restaurant (+/- 25 plaatsen) zat snel vol en ook was het druk met afhalen. Volgende keer zullen we zeker reserveren, want helaas hebben ze ook mensen moeten teleurstellen. Daaruit blijkt wel dat het goed zit met de kwaliteit.

Als starter hadden we Ruam Mit Thod (gefrituurde Thaise voorafjes) en als hoofdgerecht menu "Ayuthaya" voor 3 personen besteld. Dit was voor ons ruim voldoende. Je proeft de echte Thaise smaken (citroengras/gember/koriander e.a.) terug en als je de pepers aan de kant laat liggen valt het ook nog wel mee qua pittigheid. Onder het genot van een Tiger biertje hebben we weer genoten.

Bedankt en tot ziens!
commentaar: Beste mensen,

Allereerst dank voor uw recensie in ons gastenboek. Altijd weer een verrassing deze te mogen ontvangen.

Het is altijd afwachten of er - gezien het aantal zitplaatsen - en het moment van bezoeken van ons restaurant of er nog plaats is om te kunnen dineren als er voordien niet is gereserveerd. Gelukkigerwijs is dat toen een meevaller geweest voor jullie.

Als dan óók nog eens de smaak dan wel de kwantiteit/kwaliteit van één van onze menu's heeft geleid tot een heerlijk verblijf in ons restaurant dan kunnen we daar alleen maar tevreden over zijn.

Ondanks dat een bezoek aan ons restaurant gemiddeld maar één keer per jaar gebeurd moet het wat ons betreft altijd een feest zijn om bij ons te komen eten.

Tot de volgende keer zullen we dan maar zeggen!

155 » Peter uit Baarlo
Gisteravond hebben wij heerlijk gegeten bij jullie. Vriendelijke bediening en gezellige omgeving.
commentaar: Beste Peter,

Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van een bericht in ons gastenboek.

Ofschoon er tegenwoordig ook recensies op Google of op onze Facebook pagina worden geplaatst is het altijd weer een voorrecht dat onze gasten óók de moeite willen nemen dit op onze website te doen, daar het geen vanzelfsprekendheid is.

Daar tegenover vinden wij wél dat gastvrijheid en de entourage, maar in grotere mate onze gerechten, een goede afspiegeling moeten geven van wat men kan verwachten als er ooit een reis naar Thailand staat gepland of wordt geboekt.

Echter deze verschillen wel waar men in Thailand naar toe gaat, maar veelal zal de smaak van onze gerechten in Centraal Thailand terug te vinden zijn.

Wij vinden het fijn dat u een gezellige avond bij ons heeft gehad en hopen dat het ooit een vervolg gaat krijgen.

Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen.

154 » Eddy en Martha uit Groningen
Net heerlijk gegeten bij uw restaurant!
Zowel van ons voorgerecht als hoofdgerecht genoten, vriendelijke bediening.
Echt een aanrader!
commentaar: Beste mensen,

Dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is altijd weer een voorrecht om bezoekers, die van heinde en verre komen, te ontvangen. Meestal en bij navraag ligt een zoektocht op Google hieraan ten grondslag.

Er zijn vele wegen die naar ons restaurant leiden en daar zijn we uiteraard zeer blij mee.

Als een bezoek óók nog eens de gewenste uitwerking heeft en bijdraagt tot een fijn "vakantie gevoel" is ons streven ook geslaagd.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

153 » Monique uit Weert
Mijn ouders vanavond thuis laten genieten van jullie Thaise keuken.. Ze vonden het heerlijk. Fijn de bestelling via contactformulier door kunnen geven. Ook dat was geen probleem. Super Service en Overheerlijk eten..
commentaar: Beste Monique,

Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van een review in ons gastenboek. Het blijft altijd weer een verrassing.

Ondanks dat wij bijna 12½ jaar bestaan zijn er nog altijd mensen die (nog niet) weten dat ze bij ons (of thuis) kunnen genieten van de overheerlijke Thaise keuken. Hetzij d.m.v. afhaalgerechten of catering.

Wanneer men op een gegeven moment daarmee in aanraking komt gaat een wereld voor hen open en mogen we hen naderhand tegemoet zien in ons restaurant of wordt men een frequente afhaler.

Het bestellen van afhaalgerechten gebeurd wel eens per contactformulier (zoals u zelf heeft gedaan) maar is de kans aanwezig dat het bericht in de spambox terecht komt en niet wordt opgemerkt.
Desalniettemin is alles goed gekomen en heeft iedereen, lezende het bericht, hiervan in volle teugen genoten.

Tot de volgende keer zullen we dan maar zeggen en wie weet als gast in het restaurant.

152 » Hella Duits-Sonneville uit Weert
Aangezien we met Pasen onverwacht bezoek kregen van onze zoon en zijn vriendin uit Zweden wilden we hun en de overige gasten verrassen met een heerlijk Thais buffet.

Nou, dat was een absolute voltreffer! Iedereen vond het super lekker, zelfs de 2 kinderen die er bij waren zaten heerlijk te smullen. Aangezien er 1 vegetariër in het gezelschap was hebben wij gekozen voor catering optie 3 zodat er zowel vlees als vis op het menu stond. Namens het hele gezelschap een heel groot compliment!!!
commentaar: Beste Hella,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is altijd weer een verrassing en onverwacht om dit te mogen ontvangen. Net zoals uw bezoek uit Zweden.

De ervaring leert ons dat, menigeen die de Thaise keuken nog niet hebben ontdekt, ook worden verrast t.a.v. de diversiteit van onze gerechten m.b.t. een buffet.

Dat zelfs door kinderen daarvan heerlijk wordt gegeten geeft ons ook veel voldoening. Het wordt dan pas helemaal compleet als dit óók door de vegetariërs zo wordt ervaren.

Wij nemen het compliment graag in ontvangst en zijn in afwachting wanneer wij een buffet in Zweden kunnen gaan verzorgen
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2024
mgbModern Theme by mopzz