155 berichten op 16 Pagina`s
   1   »

155 » Peter uit Baarlo
Gisteravond hebben wij heerlijk gegeten bij jullie. Vriendelijke bediening en gezellige omgeving.
commentaar: Beste Peter,

Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van een bericht in ons gastenboek.

Ofschoon er tegenwoordig ook recensies op Google of op onze Facebook pagina worden geplaatst is het altijd weer een voorrecht dat onze gasten óók de moeite willen nemen dit op onze website te doen, daar het geen vanzelfsprekendheid is.

Daar tegenover vinden wij wél dat gastvrijheid en de entourage, maar in grotere mate onze gerechten, een goede afspiegeling moeten geven van wat men kan verwachten als er ooit een reis naar Thailand staat gepland of wordt geboekt.

Echter deze verschillen wel waar men in Thailand naar toe gaat, maar veelal zal de smaak van onze gerechten in Centraal Thailand terug te vinden zijn.

Wij vinden het fijn dat u een gezellige avond bij ons heeft gehad en hopen dat het ooit een vervolg gaat krijgen.

Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen.

154 » Eddy en Martha uit Groningen
Net heerlijk gegeten bij uw restaurant!
Zowel van ons voorgerecht als hoofdgerecht genoten, vriendelijke bediening.
Echt een aanrader!
commentaar: Beste mensen,

Dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is altijd weer een voorrecht om bezoekers, die van heinde en verre komen, te ontvangen. Meestal en bij navraag ligt een zoektocht op Google hieraan ten grondslag.

Er zijn vele wegen die naar ons restaurant leiden en daar zijn we uiteraard zeer blij mee.

Als een bezoek óók nog eens de gewenste uitwerking heeft en bijdraagt tot een fijn "vakantie gevoel" is ons streven ook geslaagd.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

153 » Monique uit Weert
Mijn ouders vanavond thuis laten genieten van jullie Thaise keuken.. Ze vonden het heerlijk. Fijn de bestelling via contactformulier door kunnen geven. Ook dat was geen probleem. Super Service en Overheerlijk eten..
commentaar: Beste Monique,

Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van een review in ons gastenboek. Het blijft altijd weer een verrassing.

Ondanks dat wij bijna 12½ jaar bestaan zijn er nog altijd mensen die (nog niet) weten dat ze bij ons (of thuis) kunnen genieten van de overheerlijke Thaise keuken. Hetzij d.m.v. afhaalgerechten of catering.

Wanneer men op een gegeven moment daarmee in aanraking komt gaat een wereld voor hen open en mogen we hen naderhand tegemoet zien in ons restaurant of wordt men een frequente afhaler.

Het bestellen van afhaalgerechten gebeurd wel eens per contactformulier (zoals u zelf heeft gedaan) maar is de kans aanwezig dat het bericht in de spambox terecht komt en niet wordt opgemerkt.
Desalniettemin is alles goed gekomen en heeft iedereen, lezende het bericht, hiervan in volle teugen genoten.

Tot de volgende keer zullen we dan maar zeggen en wie weet als gast in het restaurant.

152 » Hella Duits-Sonneville uit Weert
Aangezien we met Pasen onverwacht bezoek kregen van onze zoon en zijn vriendin uit Zweden wilden we hun en de overige gasten verrassen met een heerlijk Thais buffet.

Nou, dat was een absolute voltreffer! Iedereen vond het super lekker, zelfs de 2 kinderen die er bij waren zaten heerlijk te smullen. Aangezien er 1 vegetariër in het gezelschap was hebben wij gekozen voor catering optie 3 zodat er zowel vlees als vis op het menu stond. Namens het hele gezelschap een heel groot compliment!!!
commentaar: Beste Hella,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is altijd weer een verrassing en onverwacht om dit te mogen ontvangen. Net zoals uw bezoek uit Zweden.

De ervaring leert ons dat, menigeen die de Thaise keuken nog niet hebben ontdekt, ook worden verrast t.a.v. de diversiteit van onze gerechten m.b.t. een buffet.

Dat zelfs door kinderen daarvan heerlijk wordt gegeten geeft ons ook veel voldoening. Het wordt dan pas helemaal compleet als dit óók door de vegetariërs zo wordt ervaren.

Wij nemen het compliment graag in ontvangst en zijn in afwachting wanneer wij een buffet in Zweden kunnen gaan verzorgen

151 » Marco uit Asten
In de zomer van 2010 werden we door vrienden getipt over de overheerlijke keuken van Chang Phurk.

In juli 2010 voor het eerst Thais gegeten en hoe Werkelijk alles wordt door ons en de kinderen tot op de laatste kruimel opgegeten. Wat zo knap is dat hier zelfs saté en de Thaise omelet uitgesproken lekker zijn . De sausjes hebben een super verfijnde smaak.

Noblesse oblige: als je ergens zo lekker kunt eten verdient dat een mooie bijdrage aan het gastenboek dat ik nu pas voor het eerst zie omdat we weer wat willen bestellen
commentaar: Beste Marco,

Hartelijk dank voor de bijdrage in ons gastenboek.

Verrast als we zijn, bij berichten die we hierin ontvangen, zijn we dit net zoveel zoals die we nu hebben gehad. Wat dat betreft is de gezegde "Beter laat dan nooit" zeker van toepassing.

De jaren vliegen voorbij is je bedenkt dat jullie sinds 2010 bij ons al gast zijn en iedereen nog steeds met volle teugen genieten van onze gerechten, blijkens er niets op de schalen blijven liggen

Voor ons is dat altijd een groot compliment en kunnen we alleen maar hopen dat dit de komende jaren blijft gebeuren.

Tot ziens zullen we dan maar zeggen!

150 » Monique uit Heythuysen
Op aanraden van collega's hebben we gisteren dit restaurant bezocht. Onze verwachtingen zijn helemaal waar gemaakt.

Erg vriendelijke en attente bediening. Zo werden wij erop gewezen dat het door ons gekozen menu pittig van smaak was en of het moest worden aangepast. Dit was in ons geval niet nodig. Wij hebben genoten van diverse heerlijke gerechten, vergezeld door een lekkere wijn.

Alles werd netjes opgediend en de porties waren ruim. Wij hebben onze weg naar dit restaurant gevonden en er zullen ongetwijfeld nog vele bezoeken volgen.

Dank voor de heerlijke avond!
commentaar: Beste Monique,

Hartelijk dank voor het schrijven van een bericht in ons gastenboek. Het is altijd weer een verrassing om er een aan te treffen.

Wij zijn blij dat collega's een positief advies hebben gegeven; zeker wanneer de verwachtingen ook nog eens worden waar gemaakt.

Naast de authentieke smaak van onze gerechten, vinden wij persoonlijke aandacht c.q. wensen nét zo belangrijk. Als daarmee de wens voor een herbezoek aan ons restaurant wordt onderstreept dan zijn we daar uiteraard zeer content mee en zien we dat als een mooi compliment.

Graag zien wij u nog eens terug! .. tot dan ziens!

149 » Roel en Mariska uit Nederweert
Hallo allemaal @ Chang Phurk,

We willen graag onze complimenten geven over de catering op ons trouwfeest! Het eten was heerlijk, het was piekfijn verzorgd, prima geregeld en onze gasten waren erg tevreden. De mensen die nog nooit Thai hadden gegeten vonden het interessant en lekker ("en pittig", volgens sommigen, haha) en de kenners zaten te smullen.

Een succes dus!

Wat ons betreft zijn we 100% tevreden en erg blij dat alles zo goed is gelopen en zo lekker was! Hopelijk is van jullie kant gezien ook alles naar tevredenheid verlopen.

Kortom, het was erg geslaagd. Bedankt voor alles!

Roel en Mariska
commentaar: Beste Mariska & Roel,

Hartelijk dank voor jullie bericht in ons gastenboek.

Het was voor ons ook een uitdaging om voor jullie trouwfeest nog een extra dimensie te geven met onze catering en service.

Wij zijn wel wát gewend, maar desalniettemin is het voor ons ook altijd weer een belevenis hoe onze gerechten worden ervaren door gasten die nog nooit hiermee in aanraking zijn gekomen.

Wanneer op zo'n feestelijke avond, onze catering als interessant en lekker worden beschouwd, zijn wij daar erg blij mee en ervaren wij ook onze inspanningen als zeer geslaagd.

Wij hopen dat jullie er fijne herinnering aan over hebben gehouden en met veel plezier aan terug zullen denken.

Ook wij zijn weer een ervaring rijker!

Nogmaals dank dat jullie de afsluitende feestelijkheden in onze handen hebben toevertrouwd.

Wij wensen jullie veel geluk en voorspoed toe!

148 » Paul Sonneville uit Weert
Gisteren een catering voor 13 personen, menu 3 gebruikt. Toppie gegeten en een echte aanrader. Allemaal aparte smaken.
Een verbeterpunt: Je dient de gebruikte opwarmmaterialen schoon in te leveren. Wellicht een mogelijkheid om deze service te verlenen door Chang Phurk voor een kleine meerprijs.
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Het is geen vanzelfsprekendheid dat dit wordt gedaan en waarderen het ten zeerste als een review hieraan wordt toegevoegd.

Wij vinden het fijn als óók een catering bijdraagt aan een gezellig feest waar de mensen worden getrakteerd op gerechten die authentiek en smaakvol zijn.

Ten aanzien van het verbeterpunt:
Vanuit de gebruikerszijde klinkt het gemakkelijk en logisch.

Aan de andere kant zal de gebruikte opwarmmaterialen en de hierin overgebleven etensresten een onwelriekende last veroorzaken wanneer dit pas de volgende dag wordt teruggebracht.

Om dit te voorkómen dienen de spullen dezelfde dag nog te worden opgehaald.

Natuurlijk kunnen wij tegen een meerprijs het schoonmaken hiervan overnemen, maar uiteraard heeft het gezien de hygiëne, onze voorkeur, wanneer wij de spullen in gereinigde staat terug ontvangen of kunnen worden meegenomen.

Desalniettemin zullen wij ons over het bovenstaande gaan beraden.

147 » mariëtte en paul uit maarheeze
Super goed en leuk thais restaurant ontdekt in Nederweert!!

Zeer lekker gegeten alle gerechten vers bereid en betaalbaar.

Professionele en vriendelijke uitleg over de Thaise keuken.

Dit bezoek aan Chang Phurk Thais Restaurant was voor ons de eerste keer maar zeker niet ons laaste bezoek. :
commentaar: Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw bericht in ons gastenboek.

Ondanks dat wij al meer dan 10 jaar bestaan zijn we altijd verheugd als er meer gasten ons weten te vinden.

Al even zo vele jaren, is één van onze "handelsmerken", de kwaliteit en versheid van onze gerechten. Deze staan hoog in het vaandel, waar ook typisch de Thaise keuken om bekend staat.

Daarnaast is de kennis en herkomst er van een ander "handelsmerk" die wij graag overbrengen op onze gasten. Hierdoor zou men makkelijker het verschil kunnen onderscheiden tussen de verschillende Thaise restaurants in Nederland (en buitenland).

Dat uw bezoek aan ons een vervolg gaat krijgen in de toekomst waarderen wij ten zeerste.

Graag tot dan ziens!

146 » Richard
Vandaag het maandmenu april afgehaald voor 2 personen.... Heerlijk opgegeten op de camping en wij weten al wat we morgen weer eten! Tot morgen 👍 Super lekker!!

Echt een aanrader!!
commentaar: Hallo Richard,

Hartelijk dank voor het bericht in ons gastenboek.

Het doet ons goed om te lezen en te weten dat óók onze afhaalgerechten tevreden gasten maken en wanneer dit voor herhaling vatbaar is, dan stelt dat ons óók zeer tevreden.

Hoogstwaarschijnlijk is, ten tijden van het terugschrijven van dit bericht, er weer een afhaalbezoek geweest en hopen wij uiteraard dat dit ook naar volle tevredenheid heeft gesmaakt.

Gezien het verblijf op de camping is het aannemelijk dat dit onderkomen in deze regio tijdelijk is, dan wel het een vakantie betreft. Mocht er in de toekomst wederom voor deze omgeving als vakantiebestemming worden gekozen, dan weet u ons in ieder geval te vinden.

Tot dan ziens zullen we dan maar zeggen!
   1   »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2019
mgbModern Theme by mopzz